Înregistrează-te acum!

Serviciile de acces dedicat la Internet

Serviciul de acces dedicat este soluţia aleasă de societăţile pentru care Internet-ul a încetat sa mai însemne doar e-mail şi navigare. El reprezintă acum comunicare profesională, acces la informaţie, comerţ electronic şi aplicaţii multimedia.


Productivitate maximă

Folosind soluţiile noastre de acces dedicat la Internet, puteţi să centralizaţi datele de la punctele de lucru din diverse locaţii, să le supravegheaţi de la birou sau de acasă sau să obţineţi informaţii în timp real despre afacerea dumneavoastră.


Tehnologii de conectare de vârf

Pentru conectarea afacerii dumneavoastră la Internet vă stau la dispoziţie cele mai performante medii de conectare: fibră optică, radio sau xDSL. Fiecare dintre aceste soluţii, prezintă particularităţi tehnice importante, de aceea specialiştii Asconet vor analiza fiecare situaţie în parte şi vă vor propune spre implementare cea mai fiabila soluţie de conectare, care să vă asigure cel mai bun raport preţ / calitate.


Aveţi nevoie de mai mult?

Vreţi o rată de transfer a datelor mult mai mare? Simţiţi nevoia unei conexiuni permanente la Internet? Atunci sigur aveţi nevoie de unul dintre serviciile noastre profesionale de conectare permanentă la Internet. Veţi achita o sumă fixă, lunară, indiferent de ce veţi face pe Internet.

Caracteristici tehnice generale

  • Acces permanent şi stabil la Internet, fără limită de trafic sau timp
  • Transfer simetric simultan de date
  • Viteză şi lăţime mare de bandă (până la 1000 Mbps) *
  • Latenţă foarte mică
  • Conectarea echipamentelor clientului, pe standard Ethernet - IEEE 802.3 (802.3i,802.3u,802.3ad,802.3af) * , prin conectori 8P8C (RJ45), mufare TIA/EIA-568-A/B
  • Servicii oferite prin protocolul TCP/IP
  • Posibilitatea de primire spre folosinţă sau închiriere a echipamentului *
  • Posibilitatea trecerii de la un tip de abonament la altul fără întreruperea accesului la Internet

* Notă: Depinde de tipul echipamentelor şi soluţiilor alese