Un bonus meritat

Servicii suplimentare Asconet

Aceste servicii sunt destinate tuturor, dar pentru a beneficia de ele în condiţii maxime (viteză mare, alocare prioritară de resurse, ş.a.) utilizatorul trebuie să folosească un abonament Asconet Online sau un serviciu dedicat de Internet oferit de compania noastră.

Serviciile descrise pe această pagină, sunt oferite pro bono publico, fără asumarea nici unei responsabilităţi sau garanţii, ele nefăcând parte a nici unui contract de prestări-servicii încheiat cu societatea noastră sau a vreunei înţelegeri verbale ori scrise cu beneficiarii acestora.


Server pentru protocolul Direct Connect (DC Hub)

Direct Connect Logo

Prin intermediul acestui serviciu puteţi accesa fişierele prietenilor din reţeua metropolitană Asconet şi nu numai.

Responsabilitatea pentru conţinutul fişierelor care se găsesc cu ajutorul acestui server (hub) şi care se află pe calculatoarele celor conectaţi revine in totalitate acestora. Compania noastră nu este responsabilă pentru conţinutul sau integritatea fişierelor transferate între utilizatorii acestui serviciu suplimentar.

Pentru o deplină siguranţă în utilizarea acestui serviciu respectaţi legea nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, inclusiv modificările adusei acesteia prin legea nr. 285 din 2004 , ordonanţa de urgenţă 123 din 2005 şi legea 329 din 2006, precum şi licenţele de distribuţie ale companiilor care produc programele respective.

Adresa serverului (hub): dchub.asconet.ro (port 411)

Notă: Pentru cele mai noi ştiri şi reguli de utilizare a serverului Direct Connect, citiţi mesajul de întâmpinare al serverului, afişat odată cu conectarea la acesta, în programul client de Direct Connect folosit de dumneavoastră.


Arhiva sofware de programe şi drivere

Arhiva sofware de programe şi drivere Logo

Prin acest serviciu se oferă posibilitatea de a descărca, de pe servere nostre, diferite programe utilitare, drivere, ş.a. folositoare dumneavoastră, la o viteză de transfer foarte mare.

Programe şi driverele aflate pe servere noastre respectă legea nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, inclusiv modificările adusei acesteia prin legea nr. 285 din 2004 , ordonanţa de urgenţă 123 din 2005 şi legea 329 din 2006, precum şi licenţele de distribuţie ale companiilor care produc programele respective. Dacă observaţi programe care încalcă aceste legi sau licenţe vă rugăm sa ne contactaţi.

Puteţi accesa aceste programe prin web la adresa: http://ftp.asconet.ro

Puteţi accesa aceste programe prin FTP anonim (username: anonymous, parola: adresa dumneavoastră de e-mail), doar din interiorul reţelei Asconet, la adresa: ftp://ftp.asconet.ro

Notă: Pentru cele mai noi ştiri şi reguli de utilizare legate de arhiva sofware de programe şi drivere Asconet citiţi mesajul de întâmpinare al serverului.


Colocare servere de jocuri sau de aplicaţii

Colocare servere de jocuri sau de aplicaţii Logo

Pentru cei ce doresc găzduirea unui server propriu, de jocuri sau aplicaţii, ce vor fi oferite în special clienţilor nostri gratuit venim în sprijinul acestora şi oferim colocare gratuită. Prin colocare gratuită înţelegem oferirea gratuit de spaţiu de instalare şi funcţionare protejat prin pază şi sisteme antiefracţie, alimentare cu curent electric, configurarea pe servere noastre a serviciului şi alocarea unei benzi de comunicaţii în funcţie de cerinţele serverului şi de posibilităţile noastre.

De asemenea, putem promova aceste servere, prin canalele propri de informare a clienţilor nostri dacă este necesar acest lucru.


Radio la Asconet

Colocare servere de jocuri sau de aplicaţii Logo

Prin intermediul acestui serviciu puteţi asculta diferite posturi de radio româneşti sau internaţionale, în format digital, exclusiv din reţeua metropolitană Asconet. Acest serviciu nu vă utilizează banda de Intenet.

Adresa serverului radio (proxy): http://radio.asconet.ro.

Pentru mai multe detalii legate de posturile (fluxurile) de radio disponibile, adresa exactă a fiecăruia, programele necesare pentru a le asculta, intraţi la adresa de mai sus.