Banner servicii securitate

Soluţii de securitate Asconet

Soluţiile de securitate trebuie privite din punctul de vedere a beneficiilor aduse şi a reducerii cheltuielilor de intreţinere a unei afaceri, nu din cea a unor cheltuieli în plus. Dacă există manageri care pun sub semnul întrebării eficienţa unei retele bine securizate, atunci probabil ei se bazează pe “clasicul” concept de genul “nouă nu ni se poate întâmpla”. Mai devreme sau mai târziu, această inconştienţă va fi „scump” plătită.

Nu trebuie să se ajungă să conştientizaţi nevoia de securitate, doar în momentul în care sistemul informatic al companiei dumneavoastră a fost compromis. Politica de securitate trebuie să fie construită odată cu afacerea dumneavoastră. Este mult mai uşor a se îmbunătăţi prin dezvoltare şi modularizare o politică de securitate direct din “faşă”, decât a se implementa una nouă, pe o afacere, care este deja în deplină expansiune. O astfel de schimbare bruscă devine “incomodă” pentru angajaţi sau clienţi, care trebuie să se “obişnuiască” cu noua politică de securitate a companiei dumneavoastră, ceea ce duce chiar la scăderi ale productivităţii muncii.

Soluţiile noastre sunt sigure, modulare şi scalabile, astfel încât ele pot acoperi toate nevoile dumneavoastră în materie de securitate.