Banner servicii securitate

Soluţii de backup şi restore

Soluţia noastră la problema siguranţei datelor este Backup Serverul. Cu ajutorul acestuia, datele importante pot fi păstrate într-un mediu sigur. Salvarea şi arhivarea datelor se face într-un mediu special conceput pentru acest lucru, în funcţie de volumul dumneavoastră de muncă. Soluţia noastră poate salva datele dintr-o reţea Microsoft Windows, Unix, Linux sau mixtă.

Serverul nostru oferă un mod de salvare a datelor incremental, la sfârşitul unei zile de muncă şi total la sfârşitul săptămânii. Toate aceste opţiuni se pot personaliza, în funcţie de nevoile şi politica de securitate şi siguranţă a datelor, a firmei dumneavoastră.

Procesul de salvare se face utilizând diferite metodologii şi medii de stocare, astfel încât datele dumneavoastră să fie depozitate cât mai sigur. Mediile de stocare cele mai folosite de noi sunt: sisteme RAID, bandă magnetică, CD-RW, etc. Diversitatea mediilor de stocare duc la scăderea costurilor, deoarece salvările se pot face în funcţie de importanţa acestora: pentru date mai puţin importante se folosesc CD-RW, pentru date importante se folosesc benzi magnetice sau sisteme RAID.

Soluţiile noastre

  • Integrare cu diferite sisteme de operare: Windows, Mac OS X, Unix, Linux, BSD, etc.
  • Suport pentru sisteme de fişiere jurnalizate
  • Suport pentru backup incremetal
  • Suport pentru medii de stocare multiple (DDS, HDD, CD, DVD, DVD-RW, RAID)
  • Politică flexibilă de arhivare
  • Monitorizarea sistemului de catre personal specializat (opţional)