Suport la Asconet

Curs de instruire pentru configurare serviciu de Internet Asconet Dial-up pentru sistemele de operare Microsoft Windows 95, 98 şi Me

Click pe Start , selectaţi Programs / Accessories / Internet Tools / Internet Connection Wizard şi daţi click.

Network Neighborhood

În fereastra nouă care se deschide selectaţi I want to set up my Internet connection manually.... şi apoi daţi click pe butonul Next.

network

În fereastra nouă care se deschide selectaţi I connect through a phone and a modem şi apoi daţi click pe butonul Next.

alt

Aici completaţi în căsuţa Telephone number 218198 (numărul unic de acces) şi deselectaţi căsuţa Use area code and dialing rules. Faceţi apoi click pe butonul Next.

number

În fereastra nouă introduceţi la User name numele dumneavoastră de utilizator, adică în cazul dumneavoastră prima parte a adresei de e-mail (ex: pentru adresa de e-mail nume@asconet.ro numele de utilizator este nume), iar la Password parola dumneavoastră (acest camp poate fi lasat gol dacă se doreşte introducerea parolei la fiecare conectare la Internet). Faceţi apoi click pe butonul Next.

user

În fereastra nouă care se deschide introduceţi numele contului dumneavoastră de dial-up (ex: AscoNet). Faceti apoi click pe butonul Next.

asconet

La apariţia acestei ferestre aveţi două optiuni : puteţi configura în continuare contul dumneavoastră de e-mail pentru a putea fi accesat cu programul Outlook Express sau puteţi termina configurarea.

Pentru a termina configurarea selectati optiunea No, faceţi apoi click pe butonul Next şi treceţi la pasul final.

final

În cazul in care doriţi configurarea contului dumneavoastră de e-mail pentru a putea fii accesat cu programul Outlook Express selectati optiunea Yes, faceti apoi click pe butonul Next. Pentru detalii suplimentare despre modul de configurare a contului dumneavoastră de e-mail pentru a putea fii accesat cu programul Outlook Express click aici.

Acesta este pasul final. Apasati Finish pentru a termina configurarea.

final

Pentru a face o conexiune dial-up la Asconet faceti click pe Start , selectaţi Programs / Accessories / Communications / Dial-Up Networking şi daţi click.

dialup

Daţi dublu click pe iconiţa AscoNet din meniul Network and Dial-up Connections.

asconet