Suport la Asconet

Curs de instruire pentru configurare cont de e-mail în The Bat

Deschideţi The Bat. Apare fereastra Create New User Account (dacă nu aţi mai folosit programul), dacă l-ati mai folosit, din bara de meniuri alegeţi Account, New. Selectaţi opţiunea I want to create a new account şi faceţi click pe butonul Next.

nou

La apariţia următoarei ferestre, introduceţi-vă adresa dumneavoastră completă de e-mail de la Asconet în căsuţa Account name. Faceţi apoi click pe butonul Next.

network

În fereastra nou aparută, introduceţi în căsuţa Your full name... numele dumneavoastră şi în căsuţa E-mail address, adresa dumneavoastră completă de e-mail de la Asconet. Faceţi apoi click pe butonul Next.

alt

Dacă contul dumneavoastră de e-mail este de forma “nume”@asconet.ro introduceţi mail.asconet.ro în casuţele SMTP server şi POP3 server, dacă este de forma “nume”@online.asconet.ro introduceţi mail.online.asconet.ro în casuţele respective, iar dacă este de forma “nume”@“domeniupropriu” introduceţi mail.“domeniupropriu” în casuţele respective, în fereastra nouă care se deschide. Faceti apoi click pe butonul Next.

ip

Introduceţi la Username adresa dumneavoastră completă de e-mail de la Asconet, iar la Password parola dumneavoastră (acest câmp poate fi lăsat şi gol dacă se doreşte introducerea parolei la fiecare verificare a contului de e-mail). Faceţi apoi click pe butonul Next.

nume

Aici selectaţi modul de conectare la serverele Asconet de e-mail. Selectaţi opţiunea Local Area Network or manual connection pentru abonamente Asconet Online sau abonamente dedicate sau selectati conexiunea dumneavoastră de dial-up (dacă aveţi). Faceţi click pe butonul Next.

final

Apăsaţi Finish pentru a termina configurarea.

final

Pentru a putea verifica contul de e-mail, alegeţi din bara de meniuri Account şi apoi Get New Mail sau apăsaţi tasta F2.