Suport la Asconet

Curs de instruire pentru configurare cont de e-mail în Evolution

Deschideţi Evolution. Apare fereastra Evolution Setup Assistant şi faceţi click pe butonul Next.

nou

În fereastra nou aparută, introduceţi în căsuţa Full Name numele dumneavoastră şi în căsuţa E-mail address, adresa dumneavoastră completă de e-mail de la Asconet. Faceţi apoi click pe butonul Next.

network

În noua fereastră, selectaţi POP la Server Type. Dacă contul dumneavoastră de e-mail este de forma “nume”@asconet.ro introduceţi mail.asconet.ro în casuţa Host, dacă este de forma “nume”@online.asconet.ro introduceţi mail.online.asconet.ro în casuţa respectivă, iar dacă este de forma “nume”@“domeniupropriu” introduceţi mail.“domeniupropriu” în casuţa respectivă. La Username introduceţi adresa dumneavoastră completă de e-mail de la Asconet. Faceti apoi click pe butonul Next.

alt

În funcţie de necesităţi puteţi regla intervalul de verificare a poştei electronice sau posibilitatea de a lăsa o copie a e-mailurilor pe serverele Asconet. Faceţi apoi click pe butonul Next.

ip

În noua fereastră, selectaţi SMTP la Server Type. Dacă contul dumneavoastră de e-mail este de forma “nume”@asconet.ro introduceţi mail.asconet.ro în casuţa Host, dacă este de forma “nume”@online.asconet.ro introduceţi mail.online.asconet.ro în casuţa respectivă, iar dacă este de forma “nume”@“domeniupropriu” introduceţi mail.“domeniupropriu” în casuţa respectivă. Faceti apoi click pe butonul Next.

nume

La apariţia următoarei ferestre, introduceţi-vă adresa dumneavoastră completă de e-mail de la Asconet în căsuţa Name. Faceţi apoi click pe butonul Next.

final

Aici selectaţi zona geografică în care vă aflaţi (în funcţie de care se va calcula ora exactă). Pentru Romania selectaţi în căsuţa Selection opţiunea Europe/Bucharest. Faceţi apoi click pe butonul Next.

final

Apăsaţi Finish pentru a termina configurarea.

final