Suport la Asconet

Curs de instruire pentru configurare cont de e-mail în Outlook Express

Click pe Start , selectaţi Programs / Outlook Express şi daţi click.

Dacă nu este prima dată când rulaţi programul apăsaţi pe Set up a Mail account.... Dacă este prima dată când rulaţi programul treceţi la pasul următor.

nou

La apariţia următoarei ferestre, introduceţi-vă numele în căsuţa Display name. Faceţi apoi click pe butonul Next.

network

În fereastra nou aparută, introduceţi în căsuţa E-mail address, adresa dumneavoastră de e-mail. Faceţi apoi click pe butonul Next.

alt

În fereastra nouă care se deschide, selectaţi POP3 în căsuţa My incoming mail server is a .... server. Dacă contul dumneavoastră de e-mail este de forma “nume”@asconet.ro introduceţi mail.asconet.ro în casuţele Incoming main (POP3, IMAP or HTTP) server şi Outgoing mail (SMTP) server, dacă este de forma “nume”@online.asconet.ro introduceţi mail.online.asconet.ro în casuţele respective, iar dacă este de forma “nume”@“domeniupropriu” introduceţi mail.“domeniupropriu” în casuţele respective. Faceti apoi click pe butonul Next.

ip

Introduceţi la Account name adresa dumneavoastră completă de e-mail de la Asconet, iar la Password parola dumneavoastră (acest câmp poate fi lăsat şi gol dacă se doreşte introducerea parolei la fiecare verificare a contului de e-mail). Bifaţi căsuţa Remember password. Faceţi apoi click pe butonul Next.

nume

Acesta este pasul final. Apăsaţi Finish pentru a termina configurarea.

final